ויזה שמתאימה לעבודה בקנדה

  רוצים לעבוד בחו"ל ? מלאו פרטים בטופס מצד ימין ותתחילו להרוויח והרבה!  

ויזת עבודה לקנדה - רק לישראלים העובדיםישראלים יכולים להיכנס לקנדה באופן חופשי מבלי לבקש ויזה מיוחדת. מי שמעוניין למצוא עבודה בקנדה יאלץ להגיש בקשה לקבלת ויזת עבודה לקנדה. מאחר והכניסה לקנדה אינה מותנית בקבלת ויזה כלשהי, הרבה צעירים שמחפשים עבודה בחו”ל בוחרים לדלג על הבירוקרטיה שכרוכה בקבלת ויזת עבודה לקנדה ומסתכנים בעבירה על חוק. מי שמסתכן בכך לוקח בחשבון את הסיכויים להיעצר ואף להיות מגורש.

 

 

עבודה בקנדה באופן חוקי

בהרבה מהמקרים, עבודה בחו”ל נעשית באופן לא חוקי. כיום, יותר ויותר מדינות נלחמות בתעסוקת זרים שאינה חוקית ועוצרת עובדים ומעסיקים שפועלים נגד הכללים. ישנן מדינות שמחמירות מאוד במזרח ובמערב. במסגרת עבודה ביפן או עבודה בארה”ב למשל, הרשויות נלחמות באופן קיצוני על מנת לצמצם את היקפי ההגירה מאחר והיא פוגעת להם בכלכלה. גם בקנדה התעסוקה היא מאוד מבוקשת ולכן הרבה צעירים שמגיעים אליה מעוניינים מאוד לעבוד בה, גם אם לא קיבלו ויזת עבודה לקנדה או שלא הגישו בקשה.

ויזת עבודה לקנדה – ראש נקי מדאגות

כבר שנים רבות קנדה מהווה יעד נחשק עבור צעירים שמעוניינים למצוא עבודה בחו”ל מהסיבה שכל עבודה בקנדה, לא משנה באיזה תחום, נחשבת לרווחית ביותר.ויזת עבודה לקנדה - אפשר גם עם דרכון צעירים אחרי צבא וגם אחרי תואר מקלים ראש ולא טורחים לבקש ויזת עבודה לקנדה מסיבות רבות: חשש שלא יקבלו אישור, חיסכון של ההוצאות או אי ידיעת החוק. בשנים האחרונות, קנדה הבינה את התועלת שההגירה מביאה לה מבחינה כלכלית ולכן הסיכויים לקבל ויזת עבודה לקנדה הם גדולים מאוד.

כדאי לברר את כל הפרטים בנוגע לאפשרות של עבודה בקנדה או עבודה בחו”ל בכלל ולבדוק ספציפית את התנאים של כל מדינה בה אתם שוקלים לעבוד על מנת למנוע אי נעימויות עקב אי ידיעת החוק. חברות שמציעות עבודה בחו”ל כמו עבודה בעגלות או עבודה באבטחה, לא תמיד מציינות את כל הפרטים הללו, לכן לפני שתזמינו כרטיס טיסה, כדאי לחקור את הנושא באופן מקיף.

כיצד ניתן להשיג ויזת עבודה לקנדה?

תהליך בקשה של ויזת עבודה לקנדה כולל מספר שלבים. ראשית, יש להגיש הצהרה של המעסיק שהוא מעוניין להעסיק עובד זר ולנמק את הסיבה לכך שהוא מעוניין דווקא בעובד שאינו קנדי. לאחר מכן יש לקבל אישור ממשרדי פיתוח כוח אדם וכישורי העבודה בקנדה על מנת לאשר את ההצעה ולקבל ויזת עבודה לקנדה.

בנוסף, על מנת לקבל ויזת עבודה לקנדה יש להצהיר על כך שאין לכם עבר פלילי ושאינכם מהווים איום לביטחונה של קנדה. נדרש גם להציג נתונים של חשבון בנק המעידים על כך שהמבקש ויזת עבודה לקנדה הוא יציב כלכלית ויכול לממן לעצמו את השהות שלו בקנדה. במסמכים יש להתחייב לעזוב את שטחה של קנדה לאחר שתסתיים תקופת השהות שהותרה לכם על ידי הרשויות.

למידע נוסף לגבי ויזה לקנדה לחצו כאן.

  רוצים לעבוד בחו"ל ? מלאו פרטים בטופס מצד ימין ותתחילו להרוויח והרבה!  
?